Lucian Bode: Succes întregii echipe liberale din județul Buzău pentru a aduce și în acest județ proiectul liberal


Secretarul General al PNL, Lucian Bode, a transmis filialei PNL Buzău toată susținerea în ceea ce privește alegerile viitoare.

„Am întâlnit astăzi, la Buzău, o echipă liberală unită care pune umărul la consolidarea filialei. Munca de reconstrucție nu este deloc ușoară, dar am văzut determinarea lor și rezultatele obținute în timpul scurt de când au început.

Le-am transmis că beneficiază de sprijinul nostru pentru a reuși. Avem în fruntea filialei oameni cu experiență politică care și-au asumat bătăliile electorale ale anului 2024 și îi felicit pentru acest curaj!

Să reconstruiești înseamnă de foarte multe ori să refaci punțile cu electoratul și cu susținătorii PNL. Și mai ales să cunoști specificul și nevoile reale ale comunităților ca să-i readuci aproape de echipa liberală”, a declarat Secretarul general al PNL.

Acesta a evidențiat faptul că:

„Adrian Mocanu, candidatul nostru la Consiliul Județean Buzău, împreună cu doamna Carmen Ichim, candidata PNL la Primăria Municipiului Buzău, alături de toți candidații noștri din județ la primării și consiliile locale, au experiența și viziunea necesare să facă administrație pentru buzoieni.

Administrațiile liberale vin cu o abordare îndrăzneață și au schimbat în bine municipiile, localitățile, județele pe care le conduc. Le-au scos din cenușiul tranziției și din fatalismul lui „la noi nu se poate”.

La Buzău sunt convins că se poate!”, a transmis Lucian Bode.













Source link

Mai multe știri