Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin: au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru construcţia tronsonului Cristian – Codlea din autostrada Ploieşti – Braşov

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a anunțat că la Cercul Militar Braşov a avut loc şedinţa de guvern în care au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru construcţia tronsonului Cristian – Codlea din autostrada Ploieşti – Braşov.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea, s-a implicat în organizarea şedinţei de guvern în cadrul căreia au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru un nou mare obiectiv de investiţii care va fi implementat în judeţul Brașov, construcţia tronsonului Cristian – Codlea din autostrada Ploieşti – Braşov.

”Scriem zi de zi istoria oraşului şi a judeţului nostru, iar astăzi am trăit un moment remarcabil: prima şedinţă a Guvernului României desfăşurată la Braşov în ultimii 102 ani!

Am avut onoarea ca împreună cu domnul prefect Mihai Cătălin Văsii să-i întâmpin pe domnul premier şi pe membrii Executivului şi să salut această nouă investiţie în infrastructura judeţului Braşov, cu o valoare de aproape 880 de milioane de lei, care a prins contur odată cu Hotărârea de Guvern adoptată astăzi.

Judeţul Braşov, care a fost lăudat de prim-ministru pentru ritmul alert de creştere economică din ultimii ani, se va dezvolta şi mai mult odată cu implementarea marilor proiecte de infrastructură rutieră aflate pe agenda Guvernului, care înseamnă nu doar realizarea tronsonului Cristian – Codlea din autostrada Ploieşti – Braşov, ci şi construirea autostrăzilor Braşov – Făgăraş şi Braşov – Bacău.

Sunt mândru că judeţul Braşovul este recunoscut şi apreciat la nivel naţional drept una dintre cele mai puternice zone de dezvoltare ale României şi, din acest punct de vedere, Consiliul Judeţean Braşov ca autoritate a administraţiei publice locale a avut şi are partea sa de contribuţie însemnată în asigurarea unui cadru propice de creştere, progres şi evoluţie sub aspect economico-social şi investiţional.”, a precizat Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin