CJ Prahova: Peste 100 de milioane de euro pentru Centura Azuga – Buşteni


Urmează semnarea contractului Centurii Azuga- Bușteni, contractul de proiectare și execuție de peste 100 de milioane de euro cu un antreprenor prahovean.

,,Curtea de Apel Ploiești a respins contestaţia unui constructor turc și a decis că administrația publică județeană din Prahova poate semna contractul de proiectare și execuție de peste 100 de milioane de euro pentru Centura Azuga – Buşteni cu un antreprenor prahovean.

Este un proiect pentru care m-am luptat ca preşedinte de Consiliu Judeţean, împreună cu primarii PNL Ciprian Barbu de la Azuga și Mircea Corbu de la Bușteni. Pe de o parte, este important pentru locuitorii celor două orașe și pentru descongestionarea măcar paţială a DN1. Pe de altă parte, este genul de proiect despre care s-a spus că e imposibil şi iată că, noi, împreună, am arătat că în Prahova se poate.

Vorbim de fonduri europene din Programul Operațional Transport 2021 – 2027. Sunt parte din cele 3 miliarde de euro pe care eu şi echipa mea de la Consiliul Judeţean am reuşit să le atragem în ultimii trei ani și jumătate.

Din momentul în care se va semna contractul, durata proiectării şi execuţiei va fi de 36 de luni. Iată de ce este important ca, pe 9 iunie, prahovenii să meargă pe continuitate.”,declară Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.



Source link

Mai multe știri