Consiliul Județean Cluj: Au fost demarate lucrări de întreținere pe drumul DJ 161 (DN 16) Bărăi – Mureșenii de Câmpie- Chiriș


CJ Cluj a anunțat demararea lucrărilor de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 161 (DN 16) Bărăi – Mureșenii de Câmpie- Chiriș.

Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161 (DN 16) Bărăi – Mureșenii de Câmpie- Chiriș.

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 161 (DN 16) Bărăi – Mureșenii de Câmpie- Chiriș. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de siguranță.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de peste 20 kilometri, mai exact între pozițiile kilometrice 0+000 și 20+120.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj:

„Acordăm atenție fiecărui drum județean în parte. Deși traficul rutier pe acest drum județean este relativ scăzut, acesta este important pentru cetățenii din zonă deoarece face legătura între DJ 109C pe direcția Gherla și DN 16 pe direcția Apahida- Cluj”, a declarat liberalul.

În această etapă se execută operațiuni constând în:

De asemenea, sunt prevăzute lucrări de:

  • colmatare a rosturilor,

  • de aducere la profil a acostamentelor,

  • de asigurare a scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor și a rigolelor,

  • de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului,

  • precum și de refacere a timpanelor și camerelor de cădere.

Valoarea contractului este de 413.759,22 lei (TVA inclus), finanțarea fiind asigurată din bugetul propriu.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Cluj

 













Source link

Mai multe știri