Giurgiu: Alte trei proiecte din județ sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”


Dan Motreanu, Președintele PNL Giurgiu, anunță că alte trei proiecte din județ sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, inițiat și sprijinit de PNL. Contractele au fost semnate de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, și de primarii liberali ai celor trei localități – Mirel Jantea (Malu), Dumitru Iordache (Călugăreni), Gheorghe Breazu (Putineiu). La semnarea contractelor a participat și senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu.

,,Finanțarea pentru comuna Malu este în valoare de 12,9 milioane de lei și vizează reabilitarea drumului comunal DE-B1.

Comuna Călugăreni beneficiază de 2,5 milioane de lei pentru modernizarea drumului comunal DC-107.

Contractul pentru comuna Putineiu este în valoare de 4,5 milioane de lei pentru reabilitare canal de scurgere ape pluviale.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL și este susținută atât prin implicarea miniștrilor liberali, cât și prin eforturile primarilor PNL pentru realizarea de proiecte pentru atragerea de fonduri.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri.

Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale.”,declară Prședintele PNL Giurgiu pe pagina sa de Facebook.



Source link

Mai multe știri