CJ Sibiu: A început proiectarea pentru renovarea energetică a Pavilionului Central de la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda”


Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, anunță că a început proiectarea pentru renovarea energetică a Pavilionului Central de la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, clădire ce datează din anul 1860.

Serviciile de proiectare sunt realizate de către societatea CUBICON INVEST SRL din Cluj-Napoca și vor dura 4 luni, conform prevederilor contractului de proiectare și execuție semnat cu asocierea EURAS SRL – CUBICON INVEST SRL, prin lider EURAS SRL Satu Mare.

Valoarea contractului este de 48.941.051,27 lei inclusiv TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene atrase de Consiliul Judetean Sibiu, prin PNRR.

Zilele acestea a fost realizată scanarea 3D pentru stabilirea dimensiunilor exterioare ale clădirii și a dimensiunilor compartimentării interioare în vederea proiectării lucrărilor de execuție. Următoarea etapă de parcurs va fi expertiza tehnică.

Sursa: CJ Sibiu, Facebook



Source link

Mai multe știri