Dorin Lojigan: Primul certificat de naștere emis digital- semnat în municipiul Câmpia Turzii


Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii, a semnat primul certificat emis în format digital.

 „Prin intermediul investițiilor și progreselor realizate în sistemul de stare civilă, începând de astăzi, vom putea emite și semna digital toate certificatele de naștere.

Astăzi, am semnat primul certificat emis în format digital al micuțului, Alexandru Mihai, în prezența părinților săi, Mihai Cristian și Maria Diana. Acesta a fost al doilea certificat digital în județul Cluj, după cel de la Cluj Napoca.

Prin acest proces, fiecare familie va putea primi certificatul de naștere al copilului atât în format electronic, cât și tipărit sau mixt (digital și tipărit).

Practic, toate documentele necesare și toate procedurile birocratice au fost mult simplificate, pentru a veni în sprijinul cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii.

Le mulțumesc partenerilor noștri de la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj pentru munca depusă pentru a genera această facilitate pentru cetățeni. Totodată, le mulțumesc colegilor noștri din Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Municipiul Câmpia Turzii”, a declarat edilul liberal.

Sursă: Facebook Dorin Lojigan























Source link

Mai multe știri