Călărași: Investiții privind viitorul educației din municipiul Oltenița


Costinel Milescu, primarul municipiului Oltenița, a declarat că au fost livrate materiale didactice și produse specifice unui atelier de electromecanică/automatizări la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu”.

Investim în pregătirea tinerilor pentru provocările tehnologice ale viitorului. Investim în viitorul educației din Oltenița!

Astăzi, 15 mai, la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu”, au fost livrate materiale didactice și produse specifice unui atelier de electromecanică/automatizări, respectiv: multimetru digital, stație de lipit, frecvențmetru, osciloscop digital, sursă de alimentare laborator reglabilă, robot umanoid, kit pentru dezvoltare robot tip 1, kit pentru dezvoltare robot tip 2, kit clește sertizare + terminale conductori și kit senzori.

Materialele didactice au fost achiziționate în baza contractului de furnizare Nr. 27166 din 15.03.2024, încheiat cu SC GLOBAL EQUIPMENTS S.R.L., în cadrul proiectului “DIGITALIZAREA ȘI DOTAREA SĂLILOR DE CLASĂ DIN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15- Educație.

Continuăm să construim împreună un viitor solid pentru orașul nostru! a transmis primarul.

Sursă: Facebook Primăria Municipiului Oltenița























Source link

Mai multe știri