Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu: s-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de apă și canalizare în localitatea Podu Oltului


Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu a anunțat că s-a semnat la sediul Ministerul Mediului contractul de finanțare pentru proiectul de apă și canalizare în localitatea Podu Oltului, din comuna Hărman, Brașov.

”Proiectul demonstrează faptul că în momentul în care autoritățile locale și Guvernul României lucrează împreună, cetățenii au numai de câștigat.

Acest contract este finanțat prin PNRR, un program la care am muncit încă de la stadiul negocierii lui cu reprezentanții Comisiei Europene. Am avut plăcerea de a contribui în acest proiect în toate fazele sale: de la program, la ghid de finanțare și până astăzi, când l-am primit în birou pe colegul meu, primarul liberal al Hărmanului, Onorel Velican.

Sunt onorat că am contribuit la îmbunătățirea vieții cetățenilor care locuiesc în Podu Oltului, o comunitate brașoveană în care am plăcerea să cunosc câteva persoane.”, a transmis liberalul Ionuț Sorin Banciu.

Sursă: Facebook Ionuț Sorin Banciu























Source link

Mai multe știri