Primăria Sectorului 6 a luat decizia să renunțe la firmele de catering pentru hrana elevilor oferită prin programul „Școala după școală”


Primăria Sectorului 6 a luat decizia să renunțe la firmele de catering pentru hrana elevilor oferită prin programul „Școala după școală”.

”Știm că nu sunteți mulțumiți de hrana elevilor oferită prin programul „Școala după școală”.

Astfel că am luat decizia să renunțam la firmele de catering. Mâncarea este scumpă și mulți v-ați plâns de calitatea ei. Vom asigura mesele celor mici prin Banca de alimente a Sectorului 6, unde vom avea nutriționiști, personal calificat și condiții stricte de igienă. Vom găti zilnic mesele calde, atunci când va deveni funcțională. Și nu mai este mult până atunci.”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

De asemenea, toate școlile și grădinițele din Sectorul 6 vor fi dotate anul acesta cu mobilier, echipamente IT, materiale didactice și sportive, printr-un proiect PNRR, în valoare de 83 de milioane de lei.

Curțile școlilor vor intra într-un program de reabilitare, vor fi amenajate de ADPDU Sector 6 cu spații verzi și mobilier adaptat copiilor.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6























Source link

Mai multe știri