Primăria Municipiului Iași a câștigat, prin evaluarea punctajului documentației depuse, finanțarea pentru extinderea Colegiului Mihai Eminescu pe programul „Scoala verde”


Primăria Municipiului Iași a câștigat, prin evaluarea punctajului documentației depuse, finanțarea pentru extinderea Colegiului Mihai Eminescu pe programul „Scoala verde”.

„Am câștigat prin evaluarea punctajului documentației depuse finanțarea pentru extinderea Colegiului Mihai Eminescu pe programul ‘ Scoala verde’ pentru care am obținut o finanțare europeană de 15,99 milioane de lei pentru extinderea corpului A cu 1.440 de metri pătrați prin construirea a opt noi săli de clasă, spații tehnice și de depozitare.

Tot la Colegiul „Eminescu” avem un proiect european în valoare de 28,76 milioane de lei pentru lucrări de eficientizare energetică la patru clădiri (Corp A, Corp C Internat, Corp D Laborator și Sala de sport). Licitația pentru încredințarea lucrăilor a atras două oferte și este în curs de finalizare.

În total 44 , 75 milioane de lei, cea mai mare investiție din istoria acestei valoroase unități școlare”, a transmis Mihai Chirica, primarul municipiului Iași.

sursă: Mihai Chirica, Facebook





Source link

Mai multe știri