Arad: Primarul Bogdan Ban a semnat 7 contracte de achiziție publică pentru echipamente IT dedicate unităților de învățământ din orașul Curtici


Bogdan Ban, primarul orașului Curtici, a semnat 7 contracte de achiziție publică pentru echipamente IT dedicate unităților de învățământ din orașul Curtici.

”Ca urmare a derulării activităților proiectului „Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ din orașul Curtici, Jud. Arad”, astăzi am semnat un număr de 7 contracte de achiziție publică, având ca obiect furnizarea produselor de echipamente IT (digitale), pentru unitățile de învățământ din Orașul Curtici, acestea având o valoare totală însumată de 1.299.732,28 Lei.

Finanțarea a fost accesată de către Primăria Curtici prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 15, iar prin proiectul nostru vizăm, așa cum spune și titlul, dotarea și digitalizarea Liceului Tehnologic „Ion Creangă” Curtici, precum și a „Grădiniței Veseliei” Curtici , proiectul având o valoare totală de 2.854.153,23 Lei. Doamne ajută!”, a transmis edilul liberal Bogdan Ban.

Sursă: Facebook Bogdan Ban























Source link

Mai multe știri