Bihor: primăria municipiului Beiuș a depus spre finanțare un proiect pentru realizarea unui Aquapark – investiție de 33 milioane euro


Conducerea primăriei a municipiului Beiuș a depus spre finanțare un proiect care prevede realizarea unui Complex Agrement Aquapark. Investiția are o valoare de 33.569.740 euro.

„Aquapark -ul va avea o suprafață construită totală de 6.690,51 m.p., cu o capacitate de 900 locuri vara, respectiv 300 locuri iarna și o parcare care va fi dotată inclusiv cu stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Printre facilitățile disponibile în incinta complexului enumerăm următoarele: ansamblu de bazine interioare/exterioare, tobogane pe categorii de vârstă, zonă de șezlonguri, vestiare, grupuri sanitare, food court, zonă wellness & spa cu tepidarium, bazin interior, jacuzzi, saune umede, saune uscate, cameră cu sare, sală de masaj, zonă de relaxare, zonă VIP, terase, restaurant etc.

Prin acest proiect se vor crea și 46 de locuri noi de muncă sprijinind astfel comunitatea locală”, au transmis reprezentanții primăriei din Beiuș.

Sursa: Primăria municipiului Beiuș





Source link

Mai multe știri