Primăria Sectorului 6: Suntem în plin proces de amenajare finală a 276 de platforme ecologice (subterane și supraterane) de colectare separată a deșeurilor


Primăria Sectorului 6 a anunțat că este în plin proces de amenajare finală a 276 de platforme ecologice (subterane și supraterane) de colectare separată a deșeurilor.

”Luna aceasta se toarnă betonul de jur împrejur, se montează stâlpii cu camere video de supraveghere și se colantează containerele cu informații utile despre tipurile de deșeuri ce trebuie aruncate la fiecare compartiment.

Până în acest moment am finalizat 198 de puncte subterane și supraterane și estimăm că le vom da în folosință spre finalul acestui an.

Vă mulțumim că vă arătați extrem de interesați de derularea proiectului și că ne-ați adresat foarte multe întrebări legate de colectarea separată a deșeurilor.

Vă reamintim câteva informații de interes:

  • continuăm activitatea de identificare a locațiilor pentru amplasarea platformelor, precum și cea de avizare a perimetrelor deja identificate ca fiind potrivite, astfel încât, pe viitor, toate imobilele din sector să beneficieze de puncte moderne de precolectare a deșeurilor;

  • proiectul are o valoare totală de 130 milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene. Vorbim despre o sumă istorică accesată de Primăria Sectorului 6;

  • puteți consulta harta punctelor de colectare a deșeurilor deja realizate sau care au primit avizele finale și urmează să fie construite în link-ul din comentarii.”, a transmis Primăria Sectorului 6.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6























Source link

Mai multe știri