Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: Trebuie să îmbunătățim cât mai repede accesul tuturor românilor la utilitățile de bază

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a anunțat că obiectivul PNL este ca administrația locală să treacă la nivelul următor: atragerea de investiții și creșterea calității educației și a serviciilor medicale.

”Trebuie să îmbunătățim cât mai repede accesul tuturor românilor la utilitățile de bază. Nu este posibil ca, în România anului 2024, să mai existe străzi neasfaltate sau locuințe neconectate la rețele de apă curentă ori de canalizare. Obiectivul PNL este ca administrația locală să treacă la nivelul următor: atragerea de investiții și creșterea calității educației și a serviciilor medicale.

Orșova a fost condamnată prea mult timp la subdezvoltare, în ciuda potențialului turistic imens. O administrație liberală poate dezvolta comunitatea, prin atragerea de investiții și conlucrarea eficientă cu autoritățile naționale, dar și cu europarlamentarii care pot aduce fonduri europene.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă