Ialomița: 42 de milioane de euro bani din fonduri europene pentru educație în municipiul Slobozia


Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, anunță că a tras pentru educație 42 de milioane de euro din fonduri europene.

,,Viitorul Sloboziei este al copiilor noştri, care cresc în alte timpuri decât am făcut-o noi, cu alte provocări, iar noi suntem obligați să îi susținem.

Fie că vorbim de construirea primei creşe din Slobozia, de prima grădiniță din cartierul Bora sau de construirea primului campus pentru învățământul dual, este clar că Slobozia ține pasul cu nevoile copiilor şi părinților.

Am accesat şi este în curs de implementare investiția în dotarea tuturor şcolilor cu mobilier, echipamente, laboratoare de specialități, laboratoare de informatică şi săli de sport.

Aceasta este cea mai mare investiție în baza materială educațională a Sloboziei făcută după 1990 şi cu siguranță va avea un impact major asupra copiilor noştri.

Facem şcolile să fie prietenoase cu copiii, dotate pentru nevoile lor şi astfel reuşim să le oferim un mediu mai sănătos de învățare.

DA, se poate, dacă vrei şi munceşti pentru asta! Este valabilă această afirmație atât pentru elevi, cât şi pentru un primar.“,declară primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.





Source link

Mai multe știri