Consiliului Județean Ilfov: 18 copii din sistemul de plasament Ilfov au deschis ușile Palatului Parlamentului

Consiliul Județean Ilfov a anunțat că 18 copii, încadrați în sistemul de plasament Ilfov au deschis ușile Palatului Parlamentului, în weekendul dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

”Au explorat clădirea impunătoare, dar s-au bucurat și de surprizele pregătite aici – un festival în aer liber, unde copiii au participat la diverse activități alături de jandarmi, polițiști, ansambluri de dansuri multietnice și ONG-uri dedicate. Corturi special amenajate au oferit spațiu pentru jocuri, ateliere creative și demonstrații interactive.”, a comunicat Consiliul Județean Ilfov.

Inițiativa aparține Consiliului Județean Ilfov, prin Direcția de Asistență Socială, care a reunit copiii de la Complexul de Servicii Sociale – Centrul de primiri în regim de urgență Săftica, de la Centrul de plasament Casa Lidia – Domnești și fetițele aflate în grija doamnei Lucia, asistentă maternală profesionistă.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov