Ialomița: Primarul Dragoș Soare a prezentat stadiul proiectelor de infrastructură din Municipiul Slobozia


Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, anunță că a reușit să realizeze în diferite stadii de execuție, toate proiectele pe care le-am propus în 2020.

,,Am reuşit să realizăm, în diferite stadii de execuție, toate proiectele pe care le-am propus în 2020. Fie că sunt deja lucrări finalizate, fie că avem documentația tehnică şi ordinul de începere pentru execuție, aşa cum este cazul străzilor din Slobozia Nouă, toate lucrările de infrastructură propuse au fost atinse.

Pentru mandatul următor, am ca obiectiv finalizarea asfaltării în toate cartierele şi refacerea drumurilor pe unele artere cu probleme.

Pentru asfaltarea pe Şoseaua Brăilei am făcut demersuri pentru a avea finanțare guvernamentală, dat fiind că eu consider că este incorect ca locuitorii Sloboziei să plătească câteva milioane de euro pentru a repara un drum distrus de traficul greu din toată Moldova, Republica Moldova şi Ucraina.

Pentru toate proiectele am demarat deja procedurile şi se vor realiza în mandatul următor, pentru că eu cred că faptele vorbesc pentru mine.”,declară primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.





Source link

Mai multe știri