Ialomița: 3,6 milioane de euro fonduri pentru parcul fotovoltaic din municipiul Slobozia

Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, anunță că parcul fotovoltaic pe care îl construieste, cu o valoare a finanțării de 3,6 milioane de euro, va asigura necesarul de energie electrică pentru toate instituțiile din subordinea primăriei, inclusiv pentru iluminatul public şi pentru şcoli.

,,Ca primar, am demarat deja majoritatea proiectelor pentru mandatul viitor, iar pentru unul dintre ele am primit confirmarea că a fost aprobat pentru finanțare.

Parcul fotovoltaic pe care îl vom construi, cu o valoare a finanțării de 3,6 milioane de euro, va asigura necesarul de energie electrică pentru toate instituțiile din subordinea primăriei, inclusiv pentru iluminatul public şi pentru şcoli.

Cu o reducere a cheltuielilor de întreținere de câteva milioane de lei pe an, vom putea astfel să investim această economie în alte proiecte benefice pentru comunitate.

Dacă am reuşit să facem atât de multe lucruri este şi pentru că am redus drastic cheltuielile. Da se poate să conduci o primărie cu respect pentru banul public, fără clientelă de partid, fără obligații altele decât către dumneavoastră, cei care m-ați ales să conduc Slobozia.”,declară primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.