Președintele PNL Nicolae Ciucă: Județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca sunt exemple de succes în administrația locală


Nicolae Ciucă, Președintele PNL și al Senatului, a transmis că Județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca sunt exemple de succes în administrația locală.

Liberalul Nicolae Ciucă a discutat la sediul primăriei municipiului Cluj-Napoca cu primarul liberal Emil Boc, cu președintele CJ, Alin Tișe, europarlamentarii Daniel Buda, Dan Motreanu, Rareș Bogdan, deputații Lucian Bode și Sorin Moldovan și cu aleși locali din județ despre proiectele majore ale Clujului.

”Am amintit colegilor că Partidul Național Liberal, prin Ministerul Dezvoltării, chiar săptămâna aceasta a alocat sume necesare pentru continuarea investițiilor finanțate din PNI ,,Anghel Saligny”, Compania Națională de Investiții și PNRR. Vorbim de 750 de milioane de lei care vor sprijini autoritățile locale să continue proiectele în infrastructură, educație și sănătate, esențiale pentru dezvoltarea comunităților din întreaga țară.”, a declarat Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, Președintele PNL și al Senatului, a stat de vorbă cu oamenii din Clujul despre festivalul Untold, alături de primarul Emil Boc și câțiva colegi din conducerea PNL.

”Pentru Cluj, Untold este atât un eveniment cultural major, care pune orașul pe harta marilor festivaluri de profil, cât și o excelentă oportunitate de promovare turistică.

Organizarea unui festival de asemenea calibru cere ca autoritățile locale să se pregătească exemplar pentru vizitatori. M-am bucurat să văd că administrația condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci se ridică la înălțimea așteptărilor tuturor celor veniți zilele acestea la Cluj, din țară sau din afara ei.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă






















Source link

Mai multe știri