Președintele PNL Nicolae Ciucă: PNL Brașov a obținut peste 30% din voturi pentru Consiliul Județean

Nicolae Ciucă, Președintele PNL și al Senatului, a transmis că la alegerile din acest an pentru Consiliul Județean, PNL Brașov a primit din nou susținerea cetățenilor, obținând peste 30% din voturi.

De asemenea, liberalul Nicolae Ciucă a precizat si faptul că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, liberalul Adrian Veștea a câștigat, beneficiind de susținerea a peste 40% dintre brașoveni.

”Alături de prim-vicepreședintele Dan Motreanu, de vicepreședintele Hubert Thuma, de primarul Brașovului, George Scripcaru, de parlamentarii și primarii PNL din județ, am participat la ședința în care conducerea organizației a analizat rezultatele alegerilor din 9 iunie. Tot acum, liberalii brașoveni au început pregătirea campaniei pentru parlamentarele și prezidențialele de la finele acestui an.

Urez PNL Brașov mult succes în următoarele două scrutinuri și în mobilizarea la maximum a activului de partid. Am încredere că această organizație va obține – așa cum ne-a obișnuit – unele dintre cele mai bune rezultate pe țară.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă