Consiliul Județean Iași continuă demersurile pentru modernizarea unităților de învățământ din județ prin lansarea a două noi licitații


Consiliul Județean Iași continuă demersurile pentru modernizarea unităților de învățământ din județ prin lansarea a două noi licitații.

Acestea vizează implementarea proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Iași”, cu scopul de a îmbunătăți calitatea educației prin furnizarea de echipamente digitale avansate.

Primul contract, cu o valoare estimată de 388.085,31 lei, se concentrează pe dotarea cu echipamente digitale pentru atelierele de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic.

Cel de-al doilea contract prevede furnizarea de echipamente pentru dotare laboratoare de informatică din unitățile de învățământ de nivel primar, gimnazial și liceal/unitate conexă, contract cu o valoare totală estimată de 6.631.185,52 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 23 septembrie.

sursă: CJ Iași





Source link

Mai multe știri