Constanța: Primaria Orasului Techirghiol continua campania de colectare a deseurilor provenite din lucrări de amenajare interioara


Autoritățile locale din orașul Techirghiol anunță că in parteneriat cu Iridex continua campania de colectare a deseurilor provenite din lucrări de amenajare interioara pentru care nu este necesara emiterea unei autorizații de construnctie/demolare.

,,Astfel, venim in spijinul dumneavoastra si colectam GRATUIT deseurile provenite din lucrări de amenajare interioara pentru care nu este necesara emiterea unei autorizații de construnctie/demolare (BUCĂȚI DE GRESIE, FAIANȚĂ, RESTURI VĂRUIT, BUCĂȚI DE TENCUIALA, ETC).

In acest sens la intersectia strazilor Nicolae Balcescu si Ion Tuculescu, este amplasata o bena de mare capacitate unde veti putea duce deseurile voluminoase din categoria mentionata.

Bena cu deseurile va fi ridicata de Iridex in baza Contractelor de delegare privind colectarea deseurilor.”, transmit reprezentanții Primarei Techirghiol pe pagina de Facebook.

Sursa: Primaria Techirghiol, Facebook





Source link

Mai multe știri