Noi contracte de finanțare pe care le-a semnat ministra Ligia Deca pentru construcția sau reabilitarea energetică unor școli.

„Este o nouă săptămână și am început-o cu primirea a încă 11 primari pentru semnarea altor contracte de finanțare pentru construcția sau reabilitarea energetică a unor școli prin apelul „Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”, în localități din județele Cluj, Timiș, Alba, Suceava, Călărași, Brașov și Arad! Dacă vă întrebați cum va arăta o astfel de școală verde, priviți imaginile de mai jos – veți vedea proiectul uneia dintre școlile care se vor construi prin acest apel cu fonduri din PNRR, în județul Iași.”, a spus Ligia Deca.

Fiecare pas făcut de Ministerul Educației, prin conducerea liberală asigurată de Ligia Deca, ne aduce mai aproape de un sistem de învățământ sustenabil și prietenos cu mediul.

„Mă bucur că, odată cu semnarea contractelor, am putut discuta cu primarii și despre stadiul pregătirilor pentru noul an școlar. Vă mulțumesc tuturor pentru suport! Împreună, chiar putem construi un viitor mai bun pentru elevii și profesorii noștri.”, a transmis Ligia Deca, ministra Educației.

sursă: Ligia Deca