Președintele PNL Nicolae Ciucă: Investițiile prin Programul Național „Anghel Saligny” aduc oamenilor din comunitățile mici o creștere a calității vieții


Nicolae Ciucă, Președintele PNL și al Senatului, a transmis că investițiile prin Programul Național „Anghel Saligny” aduc oamenilor din comunitățile mici o creștere a calității vieții.

”Am vizitat comuna Predești, jud. Dolj, unde este în derulare un proiect finanțat prin acest program, ce prevede conectarea tuturor locuitorilor la o rețea de apă curentă și de canalizare. În plus, stația de epurare va păstra curate stratul freatic și apele de suprafață din apropiere.

Lucrările sunt foarte avansate, proiectul fiind finalizat aproape 80%. Programul „Anghel Saligny” a fost creat de PNL pentru a ajuta orașele mici și localitățile rurale să își rezolve probleme ce țin de infrastructura de transport ori de utilități. De asemenea, împreună cu primarul liberal Florian Șerban, am mai vizitat o școală pe care a construit-o în localitate și o fermă zootehnică din apropiere.

În 9 iunie, colegul meu Florian a fost reconfirmat în funcție cu peste 90% dintre voturile alegătorilor din Predești, fiind printre aleșii locali PNL cu cel mai bun scor din țară. Îi urez multe succese administrative în următorii patru ani!

Munca și dedicarea pentru oamenii locului fac din aleșii liberali campioni ai dezvoltării. La fiecare reuniune cu primarii noștri sau cu organizațiile din teritoriu, le spun să acceseze fonduri europene și bani de la bugetul național. Este datoria noastră, a celor aleși, să muncim pentru fiecare familie din România!”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă






















Source link

Mai multe știri