Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a semnat un contract pentru achiziția publică a opt microbuze electrice

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a semnat un contract pentru achiziția publică a opt microbuze electrice.

”Este vorba despre achiziția publică a opt microbuze electrice, un pas important în implementarea proiectului „Microbuze verzi în școlile din județul Brașov”. Aceste microbuze, cu 16 locuri pe scaune, dintre care unul destinat persoanelor cu dizabilități, vor aduce un plus de confort și siguranță în deplasarea copiilor noștri.

Furnizarea acestor microbuze va dura aproximativ șase luni, timp în care abia aștept să le vedem sosind, să le verificăm atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, și să le testăm în cadrul recepțiilor cantitative și calitative. Este un proiect în care am investit multă energie, având convingerea că am ales ce e mai bun pentru copiii din județul nostru.

Parteneriatul cu Qev Technologies, o companie de pionierat în mobilitatea electrică, ne asigură că aceste microbuze vor fi de cea mai înaltă calitate. Am vrut să ne asigurăm că prin acest proiect vom oferi elevilor resursele necesare pentru a se dezvolta și pentru a-și îmbunătăți performanțele școlare.

Știm că realitatea nu este întotdeauna ușoară, mulți copii din județ se confruntă cu provocări economice care le îngreunează accesul la educație. Acest proiect este modul nostru de a veni în sprijinul lor, oferindu-le șansa la o educație accesibilă și la un viitor mai bun. Folosind fonduri europene din bugetarea PNRR, reușim să îmbinăm două obiective esențiale: susținerea educației și promovarea tranziției către o mobilitate verde.

Prin această inițiativă, nu doar că facilităm transportul elevilor, dar contribuim și la protejarea mediului înconjurător, asigurându-ne că viitoarele generații vor crește într-un mediu curat și sănătos.”, a declarat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin