Raluca Turcan: PNL Sibiu a votat lista candidaților pentru alegerile parlamentare

PNL Sibiu a votat lista candidaților pentru alegerile parlamentare, potrivit declarațiilor făcute de Raluca Turcan, ministra Culturii.

„Alegerile parlamentare, la fel ca alegerile prezidențiale, sunt o provocare pentru direcția în care merge țara, pentru siguranță și dezvoltare, pentru fonduri publice și europene în sprijinul administrațiilor locale și comunităților. De aceea, PNL Sibiu își dorește să trimită în Parlament și Guvern oameni care, prin pregătire, profesie și seriozitate, au făcut și fac lucruri pentru sibieni in viața lor de zi cu zi.”, a spus Raluca Turcan.

Președinta PNL Sibiu a subliniat că pe listă se află oameni competenți, profesioniști și care au dovedit, prin ce au făcut, că au pus pe primul loc interesul sibienilor.

Liberala a afirmat că „la Senat lista este deschisă de un om experimentat, care a muncit constant, nu în salturi, a sprijinit Sibiul și măsurile PNL în toate momentele de bătălie politică dură în Parlament, a sprijinit primării și Consiliul Județean de câte ori a fost nevoie, a făcut o muncă în circumscripție pe care puțini puteau să o facă. Este vorba de senatorul Nicolae Neagu”.

Pentru Camera Deputaților, Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu și ministra Culturii, a fost votată pentru un nou mandat în Parlamentul României.

„Rezultatele prezenței mele în Parlamentul României și în Guvern vorbesc de la sine. Faptul că organizația PNL Sibiu are un ministru, în persoana mea, e garanția faptului că Sibiul are o voce puternică în Guvern. Și cred că am dovedit de nenumărate ori că AM FĂCUT lucruri pentru Sibiu”, a transmis Raluca Turcan.

De asemenea, Virgil Popa, fost Viceprimar al Sibiului în mandatele de primar ale lui Klaus Iohannis, dar și Christine Thellman, deputată PNL, au fost desemnați pentru un mandat în Camera Deputaților.

sursă: Raluca Turcan