Giurgiu: Alte două proiecte din județ sunt finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny


Dan Motreanu, Președintele PNL Giurgiu, anunță că alte două proiecte din județul Giurgiu sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pe baza unor contracte semnate de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea.

,,Alte două proiecte din județul Giurgiu sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pe baza unor contracte semnate de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea.

Sunt proiecte depuse de primarii liberali ai celor două localități vizate – Adrian Anghelescu (municipiul Giurgiu) și Cătălin Preda (Ogrezeni).

Municipiul Giurgiu beneficiază de 8,1 milioane de lei pentru reabilitarea unor bulevarde, străzi și alei carosabile.

Investiția din comuna Ogrezeni este în valoare de 8 milioane de lei și vizează înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL și este susținută atât prin implicarea miniștrilor liberali, cât și prin eforturile primarilor PNL pentru realizarea de proiecte și atragerea de fonduri.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale.”,declară Prședintele PNL Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook, Dan Motreanu





Source link

Mai multe știri