Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la dezbaterea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă București-Ilfov 2.0

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a participat la dezbaterea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă București-Ilfov 2.0 (PMUDBI), împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, primarul ales al comunei Berceni, George Ene, precum și alți reprezentați ai primăriilor ilfovene, ONG-uri, alte instituții publice și cetățeni.

”Mobilitatea este foarte importantă pentru comunitățile noastre. An de an, tot mai mulți oameni aleg să se mute în Ilfov. De aceea, se înregistrează un trafic rutier intens între Ilfov și Capitală, în ambele direcții, către serviciu și înapoi acasă.

PMUD este un document strategic al cărui obiectiv este integrarea strategiilor de mobilitate și dezvoltare care se regăsesc în Planul de Amenajare a Teritoriului Județului Ilfov (PATJ), Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov 2020-2030 și Planul Urbanistic General. Cu ajutorul PMUD, investițiile în infrastructură vor putea fi gestionate mai eficient.”, a declarat liberalul Ștefan Rădulescu.

Obiective de investiții în domeniu, realizate de Consiliul Județean Ilfov sau aflate în curs de implementare:

• modernizare DJ 401 Berceni-Vidra;
  • reabilitare și modernizare DJ 602A Buftea;
  • amenajare parcaje DJ 200 Ștefăneștii de Jos;
  • reabilitare pod DJ 401D peste râul Sabar sat Crețești;
  • modernizare și reabilitare DJ 100 Otopeni-Tunari;
  • reabilitare sens giratoriu DJ 301A – DC 55;
  • reabilitare și modernizare DJ 401A Vidra-Domnești;
  • reabilitare și modernizare DJ 101 Balotești-Sitaru;
  • pod pe DJ 101B sat Lipia;
  • reabilitare și modernizare DJ 179 Periș-limită jud. Prahova;
  • reabilitare și modernizare DJ 101J;
  • drum de legătură DN 1A Buftea;
  • construire sens giratoriu DJ 401A Măgurele;
  • construire sens giratoriu DJ 301 Cernica.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu