George Tuță, primarul ales al Sectorului 1, a participat la aniversarea a 3 ani de când există Hartaedu.ro, platforma care oferă, în premieră, profesorilor și membrilor societății civile posibilitatea să semnaleze urgențele din educație.

„Inițiatorul, Narada, un ONG născut sub umbrela Romanian Business Leaders, facilitează accesul la educație de calitate pentru copii și împlinirea potențialului lor. Acum ajută 2500 de copii din zone vulnerabile să se întoarcă la școală. Și-au propus ca, până în 2030, de ajutorul lor să beneficieze o jumătate de milion de copii din întreaga țară. O ambiție cât un plan de țară! Astfel de inițiative schimbă palpabil ceva în România. Prin Hartaedu.ro, de exemplu, se rezolvă sute de probleme punctuale care țin de digitalizare, sustenabilitate, siguranță sau inovație în școli.”, a transmis George Tuță, primarul ales al Sectorului 1.

sursă: George Tuță