Primăria Sectorului 6 a prezentat situația investițiilor la Drumul Roții, Drumul Belșugului și Valea Largă


Primăria Sectorului 6 a prezentat informații noi despre drumurile importante din sector: Drumul Roții, Drumul Belșugului și Valea Largă.

  1. La Drumul Roții încep lucrările de apă canal luna viitoare. Vom face apoi devierea rețelelor de energie electrică, gaz și amenajăm un canal de protecție dublu casetat;
  2. La Drumul Belșugului urmează să obținem de la PMB autorizația de construire și depunem completări la documentații la Apa Nova, pentru a obține avizul ce ne permite să demarăm lucrările la apă canal;
  3. La Valea Largă se va circula de la sfârșitul lunii viitoare pe o singură bandă.

”În capătul spre Bd. Timișoara trebuie să deviem conducte ale Termoenergetica. Și abia zilele trecute am primit de la PMB autorizația.Ne pregătim să intrăm și acolo, dar este greu de crezut că vom reuși să înaintăm cu lucrarea, din moment ce la finalul lunii se va încărca rețeaua cu agent termic.

Toate cele trei străzi, ulițe mai degrabă, au fost luate din administrarea Primăriei Generale în administrarea noastră, tocmai pentru a le civiliza. Au fost printre primele proiecte de investiții ale primarului Ciprian Ciucu.”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6






















Source link

Mai multe știri