PNL Sector 3 îi cere primarului Negoiță să nu mai amâne punerea în siguranță a parcării din Parcul Pantelimon


PNL Sector 3 a lansat un apel către administrația locală și solicită punerea în siguranță a parcării din Parcul Pantelimon.

Solicităm imperativ pe această cale Primăriei Sector 3 și tuturor celor responsabili să nu mai găsească tot felul de motive pentru a nu pune pe ordinea de zi proiectul inițiat de PNL privind reamenajarea și punerea în siguranță a parcării din Parcul Pantelimon.

Pentru că lucrurile nu au fost făcute cum trebuie la timpul lor, încercăm prin această inițiativă se rezolvăm o problemă care din păcate a avut și urmări tragice”, preciează PNL Sector 3.

PNL Sector 3 subliniază faptul că bunăstarea cetățenilor trebuie să primeze, nu considerentele politice:

Nu este loc de jocuri politicianiste, și vă rugăm să nu tratați acest proiect din perspectiva campaniei electorale sau a luptei politice. Nu un partid politic vă solicită acest lucru, ci asta o fac locuitorii din zonă cu care am discutat la fața locului în mai multe rânduri. Inițiativa vine în spate cu o mie de semnături de la oameni care ies în fiecare zi în acel parc și care trăiesc cu frică traversând parcarea, transmite PNL Sector 3.

Echipa PNL Sector 3 a propus câteva soluții care nu solicită cheltuieli exorbitante:

Ce am propus? Nimic complicat, fără mari bugete, dar cu rezultate imediate și extrem de importante. Soluțiile vin tot în urma consultării cu cetățenii din zonă: segmentarea parcării introducerea sensului unic, iluminat, limitatoare de viteză și nu în ultimul rând, amenajarea unui trotuar.

Soluțiile sunt simple, bani sunt, iar implementarea ar dura o lună de zile. Nu știm ce mai așteaptă Primăria Sectorului 3. Sperăm să nu pună interesul politic în fața unei probleme reale ce poate avea încă o dată consecințe tragice.

PNL Sector 3 solicită Primăriei și primarului Sectorului 3 introducerea de urgență pe ordinea de zi a Consiliului Local a proiectului de hotărâre privind amenajarea și punerea în siguranță a parcării adiacente Parcului Pantelimon! Nu există scuze și motive ca această problemă să nu fie rezolvată!, spune PNL Sector 3.

 






















Source link

Mai multe știri