CJ Cluj: Se extinde rețeaua de canalizare în localitatea clujeană Feldioara


Consiliul Județean Cluj a anunțat că se extinde rețeaua de canalizare în localitatea clujeană Feldioara.

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar autorizării lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră în satul Feldioara din comuna Cătina.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a subliniat faptul că această nouă investiție va contribui la creșterea calității vieții cetățenilor:

„Odată cu finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă din Feldioara, s-a impus prelungirea rețelei de canalizare, pentru a putea prelua toată apa uzată. Noua investiție va contribui, cu siguranță, la creșterea calității vieții locuitorilor, la îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare și la o mai bună protejare a mediului”

Investiția prevede extinderea rețelei de canalizare pe toate străzile ți ulițele din localitatea Feldioara, pe o lungime totală de 13,7 km din care 75% va funcționa în regim gravitațional.

De asemenea, proiectul mai prevede amplasarea mai multor stații de pompare pentru preluarea și evacuarea apei uzate de-a lungul drumului județean DJ 161E, către stația de epurare situată în apropierea satului Valea Caldă.

Prin realizarea acestui proiect inițiat de Primăria comunei Cătina se urmărește racordarea la canalizare a întregii populații din localitatea Feldioara, respectiv eliminarea poluării solului și apelor ca urmare a evacuării necontrolate a apelor ” precizează liberalul.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Cluj






















Source link

Mai multe știri