Europarlamentarul Siegfried Mureșan conduce, astăzi, grupul de lucru pentru buget și politici structurale al Grupului PPE


Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, conduce, astăzi, grupul de lucru pentru buget și politici structurale al Grupului PPE.

„Săptămână plină la Bruxelles. Ieri am avut un prim schimb de idei cu comisarii desemnați care sunt partea familiei noastre politice, în cadrul primei reuniuni a Adunării Politice a Partidului Popular European după alegerile europene. Astăzi voi conduce grupul de lucru pentru buget și politici structurale al Grupului PPE, unde vom dezbate prioritățile și portofoliile comisarilor desemnați pentru buget, pentru agricultură și alimentație și pentru pescuit.

Mâine avem o primă întâlnire a coraportorilor Parlamentului European pentru viitorul buget multianual al UE cu directoarea generală a Direcției Generale pentru buget a Comisiei Europene, Stéphanie Riso. Joi dimineață avem prima ședință a Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova din noul mandat. Joi și vineri sunt într-o vizită de lucru în Republica Moldova.”, a transmis Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan





Source link

Mai multe știri