Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: Ursula von der Leyen și PPE au dovedit că pot conduce Europa în momente dificile


Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că viitorul României și al Europei se decide aici, acum, la București.

Liberalul Nicolae Ciucă a declarat că: ”Ursula von der Leyen și PPE au dovedit că pot conduce Europa în momente dificile, garantând soluții în timpul pandemiei COVID-19, facilitând vaccinarea și creând cel mai mare pachet de sprijin economic din istoria UE.”.

”Este o onoare să-i primim în România pe colegii noștri, popularii europeni. Ne așteaptă în continuare decizii esențiale pentru strategia de dezvoltare a României.

Miza, astăzi, este clară: pacea, stabilitatea și prosperitatea pentru UE. PPE susține aceste obiective, în timp ce partidele extremiste generează instabilitate și dezbinare. Anti-europenii din România se folosesc de subiectul Spațiului Schengen pentru a stimula euroscepticismul.

În lumina acestor evenimente, este crucială alegerea candidatului PPE pentru președinția Comisiei Europene. Suntem mândri de realizările Comisiei Europene în gestionarea crizelor din ultimii aproape patru ani și jumătate.”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă















Source link

Mai multe știri