Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Primarii liberali și ai PPE au cele mai bune rezultate în Europa în ceea ce privește absorbția fondurilor europene și dezvoltarea comunităților pe care le conduc


Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, a declarat că primarii liberali și ai PPE au cele mai bune rezultate în Europa în ceea ce privește absorbția fondurilor europene și dezvoltarea comunităților pe care le conduc.

„Motivul principal este că noi credem că nevoile locale își găsesc cel mai bine soluțiile la nivel local. Noi considerăm că primarii și aleșii locali sunt cei care știu cel mai bine care sunt provocările cu care se confruntă comunitățile pe care le conduc. De aceea, am susținut întotdeauna implicarea activă a autorităților locale și regionale în toate deciziile majore pe care le luăm la nivel european și național.

Trebuie să lucrăm cu liderii regionali și să-i ascultăm. Numai în felul acesta putem lua cele mai bune decizii pentru toate orașele și regiunile din Europa. Despre acest lucru am vorbit astăzi, în reuniunea comună a Grupului PPE și a Grupului PPE din Comitetul Regiunilor”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook



Source link

Mai multe știri