Senatorul Claudia Mihaela Banu: Filiala PNL Vâlcea a organizat la Bujoreni un eveniment dedicat parteneriatului Public – Privat


Senatorul Claudia Mihaela Banu a anunțat că Filiala PNL Vâlcea a organizat la Bujoreni evenimentul “Parteneriatul Public – Privat o modalitate eficientă de a dezvolta și gestiona proiecte de interes public”.

Dezbaterea s-a axat pe cunoașterea condițiilor care trebuie asigurate pentru derularea parteneriatului public-privat, modul în care acesta poate să contribuie la dezvoltarea și gestionarea eficientă a proiectelor de interes public, precum și oportunitățile de finanțare europeană pentru instituțiile publice.

”Resursele și experiența sectorului public și al celui privat oferă o modalitate inovatoare de a aborda provocările și de a valorifica posibilitățile de dezvoltare în diverse domenii, de la infrastructură la servicii sociale.

Împreună cu specialiști din diverse domenii, am schimbat idei și perspective despre șansele de explorare în domenii esențiale în viața comunității, fiindu-ne oferite exemple de bune practici din țară și străinătate.”, a transmis Claudia Mihaela Banu.

Sursă: Facebook Claudia Mihaela Banu













Source link

Mai multe știri