Bihor: Campusul pentru învățământ dual din Oradea a fost finalizat și recepționat de Consiliul Județean – investiție de 146 milioane lei


Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a efectuat recepția lucrărilor finalizate la Campusul pentru învățământ dual din municipiul Oradea. Investiția are o valoare de 146.183.346 lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

„Ne propunem ca în luna mai campusul să fie pus la dispoziția elevilor. Vineri, 1 martie, în parteneriat cu reprezentanții Ministerului Educației și ai Inspectoratului Școlar Județean Bihor, vom stabili ultimele detalii instituționale privind funcționarea campusului, având în vedere că acesta este primul proiect finalizat în România cu finanțarea asigurată din fondurile europene dedicate susținerii învățământului dual. Din acest an, elevii bihoreni care vor dori să învețe o meserie solicitată de firmele locale au la dispoziție cele mai bune condiții pentru a face acest lucru”, a transmis liderul liberal.

Sursa: Consiliul Județean Bihor



Source link

Mai multe știri