Raluca Turcan a anunțat că localitatea Biertan a primit distincția “Comuna comunelor României”


Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii, a anunțat că localitatea Biertan a primit distincția “Comuna comunelor României”.

“<<Comuna comunelor României>>- este cea mai recentă distincție oferită localității Biertan, o binemeritată încununare a eforturilor constante de dezvoltare și promovare făcute de administrația locală. Îl felicit din suflet pe primarul Mircea Dragomir, un om a cărui sârguință și viziune au făcut ca Biertanul să fie parte din topul celor mai pitorești localități din Europa și să devină un punct turistic al României de neratat”, a spus Raluca Turcan.

Liberala a precizat că sunt 12 ani de-a lungul cărora se desfășoară neîncetat proiecte ample de investiții în patrimoniu, sănătate, învățământ, infrastructură.

„Succesul este despre a ști să îți valorifici atuurile, iar dl Dragomir a realizat un model numai bun de multiplicat peste tot în România. Comuna Biertan este un brand de țară și sunt convinsă că locuitorii de aici sunt mândri de reprezentanții lor”, a declarat Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook



Source link

Mai multe știri