Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu a prezentat realizările din ultimii trei ani de mandat la Ministerul mediului apelor și pădurilor


Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu a prezentat realizările din ultimii trei ani de mandat la Ministerul mediului apelor și pădurilor.

”În ultimii trei ani de mandat am depus eforturi, împreună cu o echipă extrem de dedicată, la Ministerul mediului apelor și pădurilor, pentru un mediu mai bun și o Românie mai sustenabilă.

Azi, vă împărtășesc câteva dintre realizările noastre: alocarea a peste 850 milioane de euro din PNRR, promovarea reciclării, dezvoltarea sistemului SUMAL 2.0, îmbunătățirea managementului forestier, și reprezentarea cu succes a intereselor României în negocierile privind legislația de mediu la nivel european.

Toate acestea, împreună cu coordonarea noului Cod Silvic, ne-au apropiat de o viziune comună pentru un viitor sustenabil.

Privind înainte, suntem hotărâți să aliniem România la standardele OCDE, să facem din 2024-2030 ani cruciali pentru domeniul mediului și să aplicăm cea mai bună viziune strategică pentru a asigura calitatea vieții și prosperitatea naturală a țării noastre.

Continuăm împreună, cu determinare și viziune, spre un viitor în care natura și omul coexistă în armonie.”, a precizat liberalul Ionuț Sorin Banciu.

Sursă: Facebook Ionuț Sorin Banciu













Source link

Mai multe știri