Bihor: CNI a emis ordinul de începere a lucrărilor de proiectare pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în comuna Sântandrei – investiție de 5 milioane euro


Ioan Mărcuș, primarul comunei Sântandrei, a primit din partea Companiei Naționale de Investiții ordinul de începere a lucrărilor de proiectare pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. Investiția are o valoare de 5 milioane euro.

„Noi am făcut toți pașii necesari pentru implementarea acestui proiect. Aveam nevoie de această finanțare de la CNI pentru a continua procesul de dezvoltare a comunei noastre, pentru că unele investiții sunt prea mari pentru a fi susținute de la bugetul local. Nu puteam să renunțăm la a mai primi acești bani pentru că era șansa noastră să extindem rețelele de apă și canalizare, mai ales că avem inclusiv un constructor care și-a adjudecat lucrarea. Am fost de nenumărate ori la București ca să mă asigur că factorii decizionali vor semna începerea lucrărilor de proiectare, care vor fi urmate de execuția în teren”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Primăria Sântandrei



Source link

Mai multe știri