Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș s-a întâlnit cu președintele Federației Mondiale de Shotokan, Adrian Popescu Săcele


Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a anunțat faptul că s-a întâlnit cu președintele Federației Mondiale de Shotokan, Adrian Popescu Săcele.

„Întâlnirea cu Sensei Adrian Popescu Săcele, președintele Federației Mondiale de Shotokan, a reactivat amintirile pline de învățături și emoție din perioada intensă în care am practicat arte marțiale împreună, între 1990 și 1997. De la antrenamentele solicitante la cantonamentele de pe plaja Olimp, de la obținerea titlului de campion la Kumite Junior sub 18 ani până la atingerea centurii albastre 2KYU, fiecare moment a fost o lecție de autodisciplină și control al emoțiilor.

Artele marțiale nu sunt doar un sport, ci o călătorie către autodescoperire, echilibru interior și depășirea limitelor personale. Cu recunoștință pentru toate lecțiile învățate și cu inima plină de amintiri, îmi reamintesc că drumul către excelență începe cu noi înșine.”, transmite Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL.

Sursa: Facebook Cristian Niculescu Țâgârlaș



Source link

Mai multe știri