Constanța: Primarul Gheorghe Cojocaru a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea străzilor în orașul Murfatlar


Primarul Gheorghe Cojocaru anunță că a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea străzilor în orașul Murfatlar în valoare de peste 19 milioane de lei din care 15 milioane de lei sunt finanțați prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”.

,,Am semnat, în sfârșit, contractul de execuție pentru implementarea proiectului <Reabilitarea și modernizarea străzilor în orașul Murfatlar, județul Constanța> în valoare de 19.256.063 lei, din care 15.000.000 lei sunt finanțați prin Programul Național de Investiții ,<Anghel Saligny>.

Procedura de achiziții publice a fost demarată încă din data de 19.06.2023 și după termene, atribuiri, contestații, iată că s-a semnat contractul de execuție, iar firma ce va moderniza cele 20 de străzi în Murfatlar este SC Asfalt Dobrogea SRL. Cel mai mare program de asfaltare din istoria orașului a început!” a anunțat Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar.

Cele 20 de străzi care vor fi reabilitate sunt: Nicolae Bălcescu, Dimitrie Cantemir, Nicolae Titulescu, Nichita Stănescu, Duzilor, General Vasile Minea, Tineretului, Nicolae Iorga, Mircea Eliade, Junimii, Industrială, Aleea Garofiţei, Aleea Liliacului, Aleea Narciselor, Aleea Zambilelor, Aleea Mărgăritarelor, Aleea Trandafirului, Aleea Ghiocelului, Mihai Eminescu şi Mihail Kogălniceanu.”

Sursă: Facebook, Cojocaru Gheorghe



Source link

Mai multe știri