Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a participat la lansarea candidaturii liberalului Alin Calinescu la Primăria Mioveni


Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a participat la lansarea candidaturii liberalului Alin Calinescu la Primăria Mioveni.

”Avem nevoie de tineri în politică și în administrație. De tineri cu minți deschise, cu viziune, cu putere de muncă. Timp de șase ani, în calitate de manager, Alin Călinescu a reușit la Mioveni să transforme Centrul Cultural într-o instituție cheie, care cu adevărat contează și care cu adevărat își face treaba.

Alin Călinescu va face echipă cu Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliului Județean Argeș. Radu e un om capabil să facă față greului și să reclădească județul Argeș. Are proiecte mari pentru Argeș, în care eu cred și vă invit și pe voi toți să credeți!

Urmează o perioadă solicitantă. Important e să rămânem uniți, implicați, axați pe viziunea noastră: Să facem din comunitatea în care trăim un loc mai bun pentru cetățeni.

Am încredere în PNL Argeș, o felicit pe colega și prietena mea Alina Gorghiu pentru echipa extraordinară pe care a clădit-o.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma













Source link

Mai multe știri