Timiș: primăria comunei Dudeștii Noi este pe lista de investiții din partea ANL pentru realizarea unui bloc din fonduri guvernamentale


Conducerea primăriei comunei Dudeștii Noi a anunțat că Agenția Națională pentru Locuințe au inclus unitatea administrativ-teritorială pe lista investițiilor noi în vederea realizării unui bloc ANL din fonduri guvernamentale.

Proiectul prevede realizarea unui bloc cu 20 de locuințe care vor fi destinate familiilor tinere.

„Până în acest moment am identificat terenul și am depus Studiul de Fezabilitate. Întregul proces este unul complex și urmează să îndeplinim mai multe sarcini pe care o să vi le aducem la cunoștință în timp real. Nu putem da un termen final de execuție a lucrărilor, dar vom face tot ce ține de noi ca proiectul să fie executat bine și în conformitate cu toate normele actuale”, au adăugat reprezentanții primăriei Dudeștii Noi.

„Este o șansă unică pentru Comuna Dudeștii Noi și pentru comunitate. Se întâmplă destul de rar ca la nivelul unei comune să se construiască blocuri ANL și asta pentru că nevoia de locuințe este mai mare la oraș. Faptul că 20 de familii tinere din comuna noastră vor putea locui în condiții bune și vor plăti o chirie decentă este o realizare. Vă sunt recunoscător pentru răbdarea și înțelegerea cu care ne priviți de cele mai multe ori. Sunt absolut convins că știți că este vorba despre o muncă de echipă și că facem tot ce ne stă în putință ca lucrurile să se întâmple”, a adăugat Ion Goșa, edilul liberal al comunei timișene.

Sursa: Primăria comunei Dudeștii Noi



Source link

Mai multe știri