Cluj-Napoca: Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea a anunțat demararea procedurilor pentru înființarea primului Centru de Tratare a Adicțiilor din România


Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj- Napoca, a anunțat că urmează a fi demarate procedurile privind înființarea în Municipiul Cluj- Napoca, a primului Centru de Tratare a Adicțiilor din România.

,,Proiectul inițiat de Primăria Cluj-Napoca este în etapa de elaborare a Planului Urbanistic Zonal, urmând să demarăm toate procedurile legale, inclusiv licitația pentru proiectare și execuție”, a declarat liberalul.

Viceprimarul a prezentat imaginea de ansamblu a viitorului Centru:

,,Cu o suprafață generoasă de 10.000 m2, acest centru va oferi îngrijire și sprijin pentru cei afectați de dependențe, fie că este vorba de droguri, alcool sau consum excesiv de alimente.

Cu o capacitate de 60 de locuri, 30 pentru adulți și 30 pentru minori, centrul va fi dotat cu facilități moderne și va oferi servicii personalizate pentru fiecare persoană care are nevoie de ajutor.

Centrul va beneficia de spații special amenajate pentru luat masa, pentru activități sportive, zone de relaxare și locuri speciale pentru vizitele din partea familiei și prietenilor.

Toate acestea vor contribui la un proces mai rapid de vindecare și recuperare a celor care se vor afla aici”, a precizat Dan Tarcea. 

Sursă: Facebook Dan Ștefan Tarcea













Source link

Mai multe știri