Constanța: Lucrările la Liceul Traian din municipiu sunt aproape finalizate


Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac anunță că lucrările la Liceul Traian sunt aproape finalizate. Clădirea a fost izolată termic, fațadele au fost refăcute, toate instalațiile au fost schimbate, precum și amenajările interioare.

,,Lucrările la Liceul Traian sunt aproape finalizate. Clădirea a fost izolată termic, fațadele au fost refăcute, toate instalațiile au fost schimbate, precum și amenajările interioare: mobilier nou, table inteligente și multe altele. Imaginile vorbesc de la sine.

Mulțumesc cadrelor didactice conduse de doamna directoare Gabriela Bucovală pentru implicare, iar elevilor le doresc mult succes la examenele ce vor urma!

Educația pe primul loc! Investim bani europeni în toate grădinițele, școlile și liceele din Constanța. Oferim condiții moderne, civilizate și occidentale copiilor și tinerilor din oraș. Am reabilitat, modernizat și dotat zeci de unități și nu ne oprim până nu le refacem pe toate.

Un proiect de mediu pe modelul marilor orașe occidentale. <Perdeaua Verde> din cartierul Veterani este o necesitate pentru toți locuitorii din orașul nostru.”, a transmis primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.



Source link

Mai multe știri