Arad: Primarul Bogdan Ban a semnat contractul de servicii pentru 6 stații de reîncărcare vehicule electrice

Bogdan Ban, primarul orașului Curtici, a semnat contractul de servicii în vederea elaborării Proiectului tehnic și a Detaliilor de execuție pentru cele 6 stații de reîncărcare vehicule electrice, care urmează a fi amplasate pe raza orașului.

”Se dorește ca cele 6 stații de reîncărcare să fie din categoria celor de încărcare rapidă de generație nouă, de câte 82 KW fiecare.

Amplasarea acestora reprezintă una dintre activitățile proiectului „Actualizare și transpunere în format G.I.S. al P.U.G. al UAT Oraș Curtici, județul Arad”- finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență- Componenta 10 – Investiția I.4, cu o valoare totală de 1.250.365, 80 Lei, fiind suportată în proporție de 100 % din fonduri nerambursabile.

Această investiție va aduce o valoare adăugată orașului Curtici, având în vedere că există o hartă încă restrânsă a acestor tip de stații pe teritoriul României.”, a transmis Bogdan Ban.

Sursă: Facebook Bogdan Ban