Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Covor asfaltic pe drumul Bocsig-Beliu


Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că a început așternerea covorului asfaltic pe tronsonul de drum dintre Bocsig (de la intersecția cu DN 79) și Beliu.

”Pe acest tronson se realizează legătura cu nordul județului, zona Beliu-Hășmaș-Cărand.

Am ajuns, astfel, la peste 200 de kilometri de covoare asfaltice, în ultimii opt ani, care întregesc cei 644 de kilometri de drumuri modernizate sau aflate în curs de modernizare. Iar procesul de modernizare a drumurilor județene va continua cu încă 20 de kilometri de covoare asfaltice, dar și cu proiectul strategic de asfaltare a 70 de kilometri de drumuri în nordul județului.

Astfel, totalul drumurilor județene înnoite de Consiliul Județean Arad în ultimii ani ajunge la aprox. 875 km, o performanță incredibilă pentru o administrație publică din România!

În afara tronsonului Bocsig-Beliu, vor mai fi asfaltate următoarele drumuri: DN 7-Semlac, interiorul comunelor Semlac și Șeitin, interiorul satului Mădrigești, Săliștea-Cărand și interiorul comunei Gurahonț până la drumul național 79A.

Așternerea covoarelor asfaltice, cât și întreținerea drumurilor, estetica rutieră, montarea indicatoarelor și a parapetelor sunt realizate din fondurile Consiliului Județean Arad.”, a transmis Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca













Source link

Mai multe știri