Primarul municipiului Constanța Vergil Chițac anunță noi investiții în infrastructură


Vergil Chițac, primarul municipiulul Constanța, anunță reabilitarea și modernizarea transportul public, înlocuirea flotei de autobuze vechi, modernizare a sistemului de semaforizare, dar și noi locuri de parcare.

,,Am transformat un teren neamenajat într-un spațiu modern și eficient pe bld. Ferdinand nr. 114, chiar în spatele blocului R1. Noua parcare include 48 de locuri, borduri noi, marcaje rutiere și carosabil reabilitat. Aceasta înlocuiește cele 14 locuri existente anterior, oferind mai multă comoditate și siguranță.

Dezvoltăm și modernizăm transportul public în Constanța! În acest mandat, infrastructura rutieră a fost și va rămâne o prioritate.

Lucrăm la înlocuirea flotei de autobuze vechi cu modele noi, performante și 100% nepoluante. Până acum, avem 41 de noi autobuze electrice și încă 22 în achiziție. De asemenea, am montat peste 150 de stații noi și moderne pentru călători.

Am început și un proiect de modernizare a sistemului de semaforizare. Intersecția Bulevardului Mamaia cu Mircea cel Bătrân a fost echipată cu semafoare inteligente și ne propunem să extindem acest proiect în mai multe intersecții ale Constanței.

Mai mult, vin cu o veste bună și pentru constănțenii adepți ai mersului pe bicicletă: am amenajat noi piste de bicicletă în Parcul Tăbăcărie!

Demonstrăm constant că se poate și vom continua cu la fel de mult spor toate proiectele ambițioase ale Constanței.“, a subliniat Vergil Chițac, primarul municipiulul Constanța.



Source link

Mai multe știri